CHRØ – DAG 22 DEN 24. OKTOBER 2022.

Selv om flere fuglefolk er rejst hjem de sidste par dage… er det ikke blevet til nye hits i denne omgang. Det var en meget stille dag på ChrØ i dag. En runde på Frederiksø gav 12 Gulspurve som ikke kunne tjekkes for Hvidkindet Værling da de forsvandt med det samme og siden aldrig blev set igen. Så måske det er slut på det fantastiske eventyr ?. Det blev ikke rigtig til nogen højdepunkter i denne omgang udover en 3k Kaspisk Måge (ikke en fugl jeg har set tidligere), den adulte Vandrefalk ude på Græsholm samt en øst flyvende Tundrasædgås.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

“Fanden er løs i Laxegade” jeg kom nemlig til at slette dagens eneste fotograferede fugl en 3k Kaspisk Måge der stod så fint i havnen kortvarigt om eftermiddagen. ChrØ den 24. oktober 2022.

Hvidkindet Værling 1k han. Da det som bekendt ikke blev til dags friske billeder er jeg sikker på at dette arkivfoto fra i går godt kan gå an. Min blog toppede nemlig i går med den sjældne Værling og satte ny rekord med cirka 200 besøgende på en dag, tak for det. ChrØ den 23. oktober 2022.