CHRØ – DAG 23 DEN 25. OKTOBER 2022.

Vinden var atter hård og ugunstig fra en vestlig retning og der var temmelig fugletomt på Øen. Ude over havet kom der godt med alkefugle hvor det var Lomvie der var dominerende. De manglende småfugle betød der blev tjekket lidt flere måger hvilket gav 4 Kaspiske Måger hhv. 2 adulte og 2 3k, den ene af de to 3k havde desværre undergumpen smurt ind i olie. Håber ikke der flere lækager i området. Vi kiggede godt efter Gråsejler som der er mange af bla. i Simrishamn og Ottenby. Vi måtte dog nøjes med 2 Store Korsnæb som det bedste. Dagens solformørkelse fik vi også med selv om det var temmelig overskyet da det var på sit højeste. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Rørspurv 1k han. Vi holder os til Værling temaet, da Alex kunne fremvise denne fine fugl lige som jeg kom forbi. ChrØ den 25. oktober 2022.