CHRØ – DAG 7 DEN 9. OKTOBER 2022.

Efter en kold og blæsende morgen lagde vinden sig endelig en smule omkring middag og vi kunne atter mærke solens varme stråler. Så snart vinden lagde sig virkede det som om der kom lidt flere fugle frem fra buskene uden det dog gav en af de eftertragtede Sibs. Vi holdte dog humøret højt og var ude det meste af dagen og Laila fandt turens anden Store Tornskade som vi alle fik glæde af. Jeg tog en runde sammen med Anton som kæmpede for at fange en Shwarziiii… men måtte “nøjes” med en Tårnfalk. Mågerne blev lagt på hylden i dag, så ingen Kaspiske Måger i dag.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Der var ingen Gul Sanger til os i dag… Tilbage i foråret 1991 hvor jeg boede 1,5 måned på ChrØ blev det til lidt Guldpiroler og det frembragte det store smil hos undertegnede. Jeg husker desværre ikke lige hvem fotografen var dengang men tror det var Mark Desholm eller Mikkel Lausten. Et stort tillykke herfra til alle dem der så Gul Sanger i går og i dag ved Agger samt finderne… respekt !. ChrØ maj/juni 1991.

Tårnfalk. Ikke hver dag sådan en fin fugl bliver fanget i nettene. ChrØ den 9. oktober 2022.