CHRØ – DAG 8 DEN 10. OKTOBER 2022.

Christiansø er fuglemæssigt udfordret her i starten af oktober 2022 da der alt for megen vind til de småfugle man går og drømmer om. Vi har dog heldigvis hverken fået økuller eller udlængsel og forsøgte os derfor i dag med nogle timer med havobs en disciplin man ikke dyrker så meget ude på det lille skær. Det var faktisk lidt bedre end vi havde regnet med da vi så næsten 100 Alk/Lomvier, 2 Sortstrubede Lommer, 1 Rødstrubet Lom samt 2 adulte Dværgmåger. Vi fik også selskab af Anton på et tidspunkt og da trækket var ved at ebbe ud havde han et par spændende historier i ærmet fra dengang han ringmærkede i Mongoliet…. jeg fik helt lyst til at ringmærke et par timer igen derude… 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Sjagger… Efteråret er ved at indfinde sig når disse fugle melder deres ankomst. ChrØ den 10. oktober 2022.

Kaspisk Måge 1k og Viber. På Tyveskær rastede hele dagen 4 Viber (her ses de 3 af dem i selskab med en af dagens 2 1k Kaspiske Måger på Øen. ChrØ den 10. oktober 2022.