CHRØ – DAG 6 DEN 8. OKTOBER 2022.

Først lige en stor tak til alle der har skrevet til mig vedr. mit opråb med Korsnæbbet i går. Der er klar stemning for Lille Korsnæb på den røde han der sad i granen. Da jeg aldrig fik dokumenteret den grønne hun den sad sammen med vælger jeg (med mindre der dukker gode billeder op på et tidspunkt) at gøre den til et ubestemt Korsnæb. Så summa summarum Stor Korsnæb 2 han, Lille Korsnæb 1 han samt ubestemt Korsnæb 1 hun…..

I dag startede lidt som i går da jeg havde en fin rød han af Stor Korsnæb der fløj rundt i flere omgange på den nordlige del af øen hvor den sås og hørtes rigtig fint. Det blev også klart dagens highlight da resten af dagen bød ustabilt vejr samt meget få fugle. Mågerne blev selvfølgelig atter gennemgået og dagens høst af Kaspiske Måger blev på 5 fugle som alle rastede omkring Østerskær. Det drejede sig om 1 3k, 1 2k samt 3 1k. Om det er de samme fugle jeg registrerer hver dag er svært at sige med sikkerhed da fuglene står relativ langt ud samt svære at få gode og detaljerede billeder af. Jeg kunne dog godt forestille mig det er de samme med det vejr der hersker i øjeblikket, det bringer næppe mange nye forbi med hård vestlig vind.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k. I baggrunden ses også en 1k fugl. ChrØ den 8. oktober 2022.

Kaspisk Måge 1k. ChrØ den 8. oktober 2022.