SÅ ER DER NEWS OM DEN NORSKE STENVENDER FRA LOHALS PÅ NORDLANGELAND DEN 11. MARTS 2022.

Efter en lidt tynd omgang fugl på Langeland i dag for mit vedkommende var det så fedt at komme hjem og se der var mail fra Mikkel Lausten inde fra Zoologisk Museum vedrørende den Stenvender med norsk ring som Laila og jeg aflæste igår ved Lohals på det nordlige Langeland. Fuglen var mærket som 1k den 30. august 2021 ved Store Grøningen, Lillesand, Aust-Agder. Området den er mærket i ligger i det SØ-lige Norge og den har tilbagelagt 367,9 km hvis den har fløjet direkte til Nordlangeland. Det var en perfekt måde at starte weekenden på.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Stenvender 2k. Fantastisk at man den ene dag kæmper med aflæsningen og næste dag kender man fuglens historie. Lohals den 10. marts 2022.

Stenvender – 7431472 (ringnummer) har fløjet 367,9 km for at blive aflæst på Lohals.