STÅLRINGE ER BARE IKKE NEMME AT FÅ AFLÆST…. SVENDBORG LYSTBÅDEHAVN DEN 13. FEBRUAR 2022.

Jeg tog en ny tur mere til den lille lystbådehavn i Svendborg for at aflæse lidt Hættemåger… Jeg fik igen aflæst 10 hvoraf mindst 5 var nye for mig. Men jeg fik selvfølgelig ikke aflæst den jeg helst ville have sådan er det sgu altid…. En enkelt fugl havde en umiddelbart godt slidt ring om benet hvor de sidste cifre var 72 og med en inskription hvor jeg kunne læse VIA til sidst…. gætter på den var fra Letland (Latvia)… Den skal godt nok eftersøges igen.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Hættemåge adult (72 – VIA)… Denne fugl er muligvis ringmærket i Letland… men den fløj inden jeg kunne aflæse den. Svendborg Lystbådehavn den 13. februar 2022.

Hættemåge adult (V09U)… Det var noget nemmere med plastiskringene… Som sidste gang er de fleste nok ringmærket i Svendborg. Svendborg Lystbådehavn den 13. januar 2022.

Hættemåge adult (6? ellers 6J-1905)… Den burde kunne spores. Den er fra Danmark, men heller ikke nem at aflæse da ringen var vendt på hovedet. Svendborg Lystbådehavn den 13. februar 2022.