DEN INTROVERTE SORTHOVEDET MÅGE VED DREJET DEN 12. FEBRUAR 2022.

Jeg har gennem årene altid været meget glad for denne art og været meget begejstreret over dens fremgang i Danmark. Næsten lige meget hvilken dragt den er i er det en udsædvanlig smuk fugl. I det smukke vejr igår den 11. februar 2022 var den meget mere samarbejdsvIllig end normalt og der var gode muligheder for at nyde den samt iagttage den. Vanen tro er den ikke specielt social i forhold til de andre måger, det virker som om den ofte helst vil være alene og passe sig selv….. Kan en måge være introvert ? i så fald er Sorthovedet Måge et godt bud på at være det, ihvertfald uden for yngletiden.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Sorthovedet Måge adult. En vanvittig smuk måge. Drejet den 11. februar 2022.

Sorthovedet Måge adult. Der er lidt Real Madrid over den… Alt næsten holdt i hvidt og med en kølig arrogance. Drejet den 11. februar 2022.

Sorthovedet Måge adult. Gennem hele vinteren har den haft påfaldende meget sort i hovedet. Drejet den 11. februar 2022.

Sorthovedet Måge adult. En af mine bedste dage med denne art på Langeland, hvor den viste sig frem fra sin bedste side. Drejet den 11. februar 2022.