DECEMBER STORK BLEV OGSÅ TIL JANUAR STORK, BAGENKOP DEN 4. JANUAR 2022.

Turen gik atter til Langeland sammen med Laila, hvor vi fik set en masse friske årsarter… Især blev vi glade for genfinde den Hvide Stork ved Bagenkop som vi sidst så den 31. december 2021 ligeledes ved Bagenkop. Det var ekstra dejligt at se den virkede mere frisk og ikke så forkommen som sidst. Desuden så vi også den fik lidt at spise da den fangede flere regnorme. Spændende om det giver nok energi til at den kan overleve, vi håber på det bedste for den.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Hvid Stork. Dejligt at se den virkede mere frisk i dag. Bagenkop den 4. januar 2022.

Hvid Stork. Marken blev gennemsøgt for føde. Bagenkop den 4. januar 2022.

Hvid Stork. Heldigvis havde den heldet med sig og fangede flere regnorme. Mellem over- og undernæbbet ses en “flyvende regnorm”. Bagenkop den 4. januar 2022.