SÅ KOM DER GANG I MÅGESÆSONEN PÅ LANGELAND DEN 3. JANUAR 2022.

Selv om jeg endnu ikke helt har besluttet om jeg vil køre en mågesæson mere på Langeland med fokus på de Kaspiske Måger i 2022, så var jeg alligevel et hurtigt smut forbi Spodsbjerg havn sammen med Laila i dag. Det tog os ikke mange sekunder at få bogført 2 3k Kaspiske Måger (A) mellem de godt 40 Sølvmåger og enkelte Svartbage. Begge var gengangere fra 2021. Den ene en meget fast fugl, mens den anden var en noget mere ustabil fugl. Ellers nød vi lidt friske årsarter på vores lille tur til Langeland samt Tåsinge. De bedste fugle på Langeland (efter mågerne, så klart og selvfølgelig) var 2 Kortnæbbede Gæs ved Faarevejle , 1 adult Havørn på Siø, mens Tåsinge bød på 2 Grønspætter ved Vornæs skov samt 1 adult Vandrefalk ved Noret.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 3k (A). Hvor fanden har du været Knudsen ?…. Vi vil have brød og så vil vi også tælles i 2022…. Spodsbjerg havn den 3. januar 2022.

Kaspisk Måge 3k (A). Den mest ustabile af dagens 2 3k fugle. I december 2021 så jeg den kun 2 gange (hhv. den 3. og 28. december 2021). Iøvrigt samme fugl som på første foto. Spodsbjerg havn den 3. januar 2022.

Kaspisk Måge 3k (A). Dagens anden 3k fugl er en stor fugl og nok en han… Den har opholdt sig temmelig fast igennem længere tid i havnen. Spodsbjerg havn den 3. januar 2022.

Kaspisk Måge 3k (A) Samme fugl som på forrige foto. Spodsbjerg havn den 3. januar 2021.