ET OVERBLIK OVER DE KASPISKE MÅGER I DECEMBER 2021 PÅ LANGELAND DEN 31. DECEMBER 2021.

Det blev en rigtig  god december måned med hele 39 nye Kaspiske Måger, hvilket var 20 mere end i november. Som i sidste måned var det atter Spodsbjerg havn der næsten løb med det hele, da det her blev til 30 fugle. Godt halvdelen af fuglene i Spodsbjerg havn var 1k fugle, det blev nemlig til 14 stk.. De adulte var også godt repræsenteret her med hele 8 fugle. Ved sidste sammentælling var jeg bekymret for om jeg overhovedet nåede 200 forskellige fugle i år, hvilket viste sig ikke at være noget problem med denne gode december. Samtidig viste det sig, at jeg havde lavet en større regnefejl i løbet af efteråret, hvilket jeg opdagede i forbindelse med en gennemgang af hele årets materiale for at kunne lave det samlede overblik over Langelands måger i 2021 her på bloggen. (bliver slået op den 31. december 2021). Så samlet endte året på XXX ……..I må vente i  spænding på den samlede oversigt til senere på dagen…. GODT NYTÅR 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k (A). Jeg måtte virkelig kæmpe i år….. ofte lige til det blev helt mørkt. Tak til mågerne som har givet mig så mange spændende oplevelser i 2021. Spodsbjerg havn den 30. december 2021.