ÅRETS SIDSTE FUGLETUR TIL LANGELAND DEN 31. DECEMBER 2021.

 Nytår eller ej… Laila ville en tur til Langeland og kigge efter den Stork der havde rastet nogle dage omkring Fakkebjerg området. Det var dog lidt op ad bakke da den umiddelbart var forsvundet. Men vi hyggede os med masser af Bramgæs, lidt Blisgæs og en enkelt Kortnæbbet Gås. Men bedst som vi var ved at opgive og køre hjem fandt vi den i Bagenkop… Den så lidt træt og våd ud, men da jeg smed lidt mågebrød til den kom den straks løbende hen og smagte på brødet.  Jeg er lidt i tvivl om den kan overleve, måske burde den indfanges og hjælpes gennem vinteren på en plejestation. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Hvid Stork… Fuglen fra Fakkebjerg området er nu inde ved Bagenkop by. Jeg fik lidt ondt af den, da den både så lidt træt og sulten ud. Bagenkop den 31. december 2021.