VÅDT OG BESKIDT MEN ALLIGEVEL GODT DEN 8. NOVEMBER 2021.

Efter jeg havde svigtet Langeland og Mågerne i går med en tur til Flyvesandet med masser af Alke og Rød- toppet Fuglekonge i flot vejr… var jeg atter på tilbage på Øen på en dag der bød på diset vejr samt finregn. Inden jeg tjekkede op på mågerne tog jeg en tur til Hou Nordstrand, hvilket nok var lidt optimistisk i det vejr. Men mens jeg gik langs stranden kom der 2 Sortgrå Ryler flyvende til, hvilket fik humøret lidt op da der ikke var meget andet at glæde sig over. Efter jeg havde set mig mæt på dem tog jeg et par timer i Spodsbjerg havn. Her var der få måger i dag, det blev da også kun til 2 1k Kaspiske Måger (A) som begge var gamle bekendte. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Sortgrå Ryle. I det friske tang der var skyllet op på stranden var det ikke altid nemt at se dem hvis de stod helt stille. Hou Nordstrand den 8. november 2021.

Sortgrå Ryle. Men den havde helt styr på hvor jeg gemte mig. Hou Nordstrand den 8. november 2021.

Sortgrå Ryle. Den nordlige spids af Langeland er det eneste sikre sted hvor man kan se arten på Øen. Hou Nordstrand den 8. november 2021.

Sortgrå Ryle. Vanddråberne lagde sig fint som små perler på fjerdragten. Hou Nordstrand den 8. november 2021.

Kaspisk Måge 1k. Et helt døgn uden at se på måger (Kaspiske Måger) var en hård omgang for undertegnede. Spodsbjerg havn den 8. november 2021.