SPODSBJERG HAVN MÅGER DEN 13. OKTOBER 2021.

Havnen bød i dag lidt overraskende kun på 1k fugle og dem var der 4 af. Det drejede sig om 3 A fugle og 1 B fugl og sidstnævnte var ny for 2021 mens resten var kendte fugle fra tidligere. Da dagens nye fugl var en B fugl vil den ikke blive talt med i det samlede antal af Kaspiske Måger for 2021 på Langeland. Ellers lidt underligt der slet ikke var nogen af de faste 2k fugle inde i dag, det er vist længe siden jeg er kørt hjem uden en eneste af dem i notesbogen. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k (A). Denne fugl kom på overarbejde i forsøget på at få “madro”. Spodsbjerg havn den 13. oktober 2021.

Kaspisk Måge 1k (A). Denne fugl ses kun sjældent i havnen… Den har kun været inde to gange tidligere hhv. den 18. og den 27. september 2021. Spodsbjerg havn den 13. oktober 2021.