NØD LÆRER NØGEN KVINDE AT SPINDE, LANGELAND DEN 14. OKTOBER 2021.

Da arbejdet var afsluttet tog jeg direkte til Langeland…. Bagenkop havn var fortsat en nitte og tom for Kaspiske Måger. Så jeg tog en “Bornholmer tur” gennem de Langelandske marker på vej mod Spodsbjerg havn. Desværre så jeg overvejende mindre måger på markerne (Hætte-/Stormmåge). Heldigvis gav jeg ikke op og ved Lindelse var der endelig bid, da jeg mellem godt 50 Måger fandt 2 1k (A) Kaspiske Måger. Mågerne forsvandt ret hurtigt til næste mark, da der kom en adult Blå Kærhøg han flyvende. Selv om det ikke er de første jeg ser i agerlandet på Langeland, så viser det bare at der nok også er en del af finde uden for havnene på Langeland hvis man gør en indsats. I Spodsbjerg havn blev det til 2 1k Kaspiske Måger (A) som begge var gengangere.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måger 1k (A) Lindelse den 14. oktober 2021. 

Kaspisk Måge 1k (A) Fuck off… min plads kammerat. Spodsbjerg havn den 14. oktober 2021.

Mågesnak… Her er der mulighed for at teste sig selv og se om man kan genkende den Kaspiske Måge som høres flere gange i løbet af optagelsen. Spodsbjerg havn den 14. oktober 2021.