MÅSKE…. MÅSKE IKKE…. DEN 29. SEPTEMBER 2021.

Den ivrige læser af bloggen kan sikkert godt huske jeg lagde en interessant 1k Sildemåge op her på bloggen den 27. september 2021 og som jeg ikke kan rigtig kunne sætte navn på og måtte i tænkeboks med. I mellemtiden har jeg fået en mail vedr. denne fugle fra Hans Larsson som skriver følgende.. At den kon- trastrige farvesammensætning mest ligner en Baltisk Sildemåge, mens jizzet og ansigtet mest ligner en Sibirisk Sildemåge. Men at den foreløbig nok ikke bør bestemmes. Det er så den 2. juvenile/1k Sildemåge i år (se blog den 29. august 2021 for at se den første) som enten er en Baltisk eller en Sibirisk Sildemåge. Tilfælles for begge fugle er de i jizz, størrelse samt i hovedet mest ligner den Sibirisk Sildemåge… Plus de i ansigtsform minder en hel del om Kaspisk Måge… Spændende om man knækker koden for Sibirisk Sildemåge i fremtiden… jeg tror den er overset i Vesteuropa og at begge de Langelandske fugle er Sibiriske Sildemåger…

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Baltisk/Sibirisk Sildemåge 1k. Spodsbjerg havn den 27. september 2021.

Baltisk/Sibirisk Sildemåge 1k. Spodsbjerg havn den 27. september 2021.

Baltisk/Sibirisk Sildemåge 1k. Spodsbjerg havn den 27. september 2021.