HAVDE LYKKENS GUDINDE MED I DAG DEN 3. SEPTEMBER 2021.

Jeg havde lovet Laila en romantisk tur i dag og så var det oplagt at tage hende med ud og se på fugle samt rigtig meget på måger… Vi var på en klassisk Langelandsrundtur der bød på mange fine fugle. Ved Klæsø var der både en adult Havørn samt en hunfarvet Blå Kærhøg. I Tryggelev Nor sås 6 Rovterner samt 1 Skestork. Bagenkop havn var så tom, at man blev glad for at se et par Svartbage !. Ved Baragge Nebbe var der igen Rovterner da vi så 2 adulte fugle. Den ene var helt sikkert den samme fugl som jeg så for et par dage siden, da den var ringmærket/farvemærket med en rød ring (så dog ikke senderen på ryggen) . Samme sted havde vi også 12 Sandløbere, hvilket er et ganske pænt antal for Langeland. En juvenil Dværgmåge skal ikke glemmes. Spodsbjerg havn var ganske god for Kaspisk Måge da det blev til hele 6 fugle. Fordelingen var 4 2k (A) (2 var helt nye for 2021) samt 2 1k (1 ny A-type samt den samme B-type som jeg fandt i går) . Hele 3 nye fugle i dag var en god overraskelse. .

Foto: Henrik Knudsen, Copyright. 

Kaspisk Måge juvenil/1k (A). Herligt med en ny klassisk ungfugl. Spodsbjerg havn 3. september 2021.