EN ENKELT NY JUVENIL KASPISK MÅGE I SPODSBJERG HAVN DEN 29. AUGUST 2021.

En stor del af min søndag gik med mågetjek i Spodsbjerg havn…. Det meste af tiden gik med at vente, da der til at starte med var relativ tomt med blot en enkelt af de faste 2k Kaspiske Måger. Senere dukkede yderligere en 2k op og begge var velkendte fugle, så det var som man kunne forvente i øjeblikket. Til sidst blev jeg dog belønnet med en lidt mørk juvenil Kaspiske Måge, som havde maksimalt meget sort i overhalen samt ret mørke undervinger. Dog var stemme og jizz ok for en ren Kaspisk Måge… jeg fik ikke rigtig “feeling” af en Cactus. Nævnes skal også  en adult Vestlig Sildemåge.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge juvenil. Ny fugl for august 2021. Spodsbjerg havn den 29. august 2021.

Kaspisk Måge 2k. Spodsbjerg havn den 29. august 2021.