ET MINDRE FALD AF KÆRSANGERE VED HOU NORDSTRAND DEN 5. JUNI 2021.

Jeg tog en tidlig morgenrunde ved Hou Nordstrand på Nordlangeland…. Klokken 4 gik jeg en længere tur i området, det væltede ikke med fugle, men der var dog ankommet en mindre fald af Kærsangere i de yderste buske ud til havet. Efter nogle timer måtte jeg erkende det ikke kunne blive til så meget andet. Jeg optog flere af de syngende fugle da det er en variable sanger. Nogle fugle kan virke overraskende langsomme for en Kærsanger, dog uden at man er i tvivl om bestemmelsen. På de to optagelser jeg her bringer kan man tydeligt høre at den ene synger hurtigere end den anden.

Foto og lyd: Henrik Knudsen, Copyright.

Kærsanger. Denne her fugl synger knapt så hurtigt som normalt. Hou Nordstrand den 5. juni 2021.

Kærsanger. Fuglen her synger i et klassisk tempo i forhold til den første. Hou Nordstrand den 5. juni 2021.

Solopgang på Nordlangeland. Hou Nordstrand den 5. juni 2021.