FYNS ENESTE FASTE KASPISKE MÅGE, RINGE SØ DEN 5. JUNI 2021

Da det var ved at være længe siden (ikke siden 14. maj 2021) jeg havde været forbi Ringe Sø på Midtfyn og tjekke op på den Kaspiske Måge med et ben… brugte jeg jeg lige lidt tid om eftermiddagen der. Den var hjemme og så fin ud… Man kunne se at flere af de nye håndsvingsfjer var vokset yderligere siden sidst.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 3k. Den med et ben. Ringe Sø den 5. juni 2021.

Kaspisk Måge 3k. Jeg har efterhånden et stort fotomateriale over denne fugls dragtskifte, da jeg har kunne følge den i godt 1.5 år. Ringe Sø den 5. juni 2021.

Kaspisk Måge 3k. Bemærk hvordan dækfjer og indre håndsvingsfjer er blevet skiftet. Ringe Sø den 5. juni 2021.

Kaspisk Måge 3k. Billedet her er taget for lige over 3 uger siden, Prøv at bemærk forskellene i venstre vinge. Ringe Sø den 14. maj 2021.