HAVØRNE OPVISNING SAMT EN ENKELT KASPISK MÅGE DEN 16. APRIL 2021.

På en utrolig smuk dag tog jeg sammen med Laila en tur til Brændegårdssøen…. Vi havde ikke været der længe før der var Havørne over det hele, den lidt friske vind fik både gamle og unge fugle på vingerne. Vi så hele 6 fugle hhv. 2 adulte og 4 ungfugle… især ungfuglene var vild med at lege. Vi havde 3 fugle lige henover os og de drillede rigtig hinanden, så fed en oplevelse. En enkelt Landsvale fik også smilet frem, det var den første for mig i 2021, Laila havde allerede set den for mindst en uge siden på Sjælland. Inden vi skulle til middag hos familien fik vi også tjekket Ringe Sø og den 3k Kaspiske Måge jeg fandt der den 14. april 2021 var fortsat på plads. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

En af dagens 6 Havørne. Brændegårdssøen den 16. april 2021.

De førte sig rigtig frem på den flotte forårshimmel de unge Havørne. Brændegårdssøen den 16. april 2021.

Kaspisk Måge 3k. Fuglen fra den 14. april 2021 var fortsat på plads. Ringe Sø den 16. april 2021.