ATTER ET MÅGETJEK AF BAGENKOP OG SPODSBJERG HAVN DEN 13. APRIL 2021.

Vejret var smukt i dag, det var kombineret med sol, flere byger og kraftig vind fra en sydvestlig retning. Jeg valgte at bruge nogle timer i havnene i håb om lidt friske Kaspiske Måger. Bagenkop havn gav efter en lille time bonus da jeg fandt en ny 3k for sæsonen og udover den var den faste 2k også på plads i dag. For anden gang i streg kunne jeg ikke finde den 4k som er blind på det ene øje. Inden jeg kørte mod Spodsbjerg havn tjekkede jeg hhv. Nørreballe Nor og Ristinge havn. I Noret var der en leucistisk adult Hættemåge og i Ristinge Havn var den smukke Sortstrubet Bynkefugl han fortsat på plads (fandt den den 3. april 2021). Spodsbjerg havn er skyggen af sig selv i øjeblikket, der var blot 3 Sølvmåger inde da jeg var forbi. Inden jeg afsluttede min tur til Langeland tjekkede jeg også Løkkeby enge, hvor det blev til en rastende Trane som det mest interessante.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 3k. Bagenkop havn den 13. april 2021.

Denne smuk han Sortstrubet Bynkefugl har nu opholdt sig ved Ristinge havn siden den 3. april 2021. Ristinge havn den 13. april 2021.

En enlig Trane gik og fouragerede ved Løkkeby enge sidst på eftermiddagen. Lykkeby enge den 13. april 2021.