ENDNU EN FARVEMÆRKET KASPISKE MÅGE FRA LANGELAND ER BLEVET AFLÆST DEN 14. JANUAR 2021.

Så er den “gal igen” altså på den rigtige gode positive måde… Endnu en af de Kaspiske Måger der har fået en farvering (VLCR) på her på Langeland i 2020 er blevet genfundet og aflæst. Denne gang drejer det sig om en 1. vinter fugl som blev mærket i Spodsbjerg havn den 8. december 2020 og som nu er aflæst af Olaf Ekelöf i Ahrenshöft i Nordfriesland i Tyskland. Området den er gået ned i drejer sig ikke helt overraskende om en losseplads, som ofte kan tiltrække mængder af måger. Fuglen blev kun set den dag på Langeland hvor den blev farvemærket. Tak til Kjeld T. Pedersen for info.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Jeg er lidt usikker på om det ikke er denne her fugl der fik ring på. Jeg tog nemlig ingen billeder af den mens Kjeld mærkede den. Spodsbjerg havn den 8. december 2020. 

Her i Ahrenshöft er VLCH aflæst den 14. december 2021.