LIDT SOM VENTET… FÅ KASPISKE MÅGER I DAG DEN 9. JANUAR 2021.

Efter den fantastiske dag i går havde jeg ikke de store forventninger til dagens mågetjek af de Langelandske havne. Det er sjældent det køre to dage i streg og da Laila og jeg ankom var der også meget tomt. I dag spillede de mange havjægere også ind på fuglenes opførelse, de turde ikke rigtig komme med i til havnen og desuden var der ikke megen gang i fiskerne. Men vi brugte dog lidt tid og genfandt 4 fugle fra i går, der alle opholdte sig lidt udenfor havnen. De fordelte sig på følgende måde; 1 adult (ringmærket fugl fra Polen P:451), 1 3k (juli 2020) samt 2  2k (gengangere fra 2020). Herefter gik turen til et lidt mågetomt Spodsbjerg, hvor vi dog til sidst fik sparket 2 2k op (gengangere fra 2020).

Aflæsning af Kaspisk Måge i Bagenkop havn: (P:451).

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspiske Måge 2k. Spodsbjerg havn den 9. januar 2021.

Kaspisk Måge 2k. Spodsbjerg havn den 9. januar 2021.