ON THE MOVE – KIRKEBY`S GULL, LANGELAND DEN 11. JANUAR 2021.

Jeg er fascineret af denne måge…. Kirkeby`s Gull… Den er mystisk, smuk og ikke nem at blive klog på. Den kommer og går som et spøgelse. Jeg sidder altid med følelsen af en masse ubesvarede spørgsmål når jeg har set den… En oplagt sag for Carl Mørk i afdeling Q. Efter jeg fandt den i slutningen af november i Bagenkop og siden så den enkelt gang medio december 2020 samme sted var den forsvundet. Men på årets første 3 dage kunne jeg atter nyde dens selskab da den dukkede op i Spodsbjerg havn inden den atter stemplede ind i Bagenkop havn den 8. januar 2021. Jeg tillader mig derfor atter at bringe en lille serie af den fra denne nye periode i 2021. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Spodsbjerg havn den 3. januar 2021.

Spodsbjerg havn den 3. januar 2021.

Bagenkop havn den 8. januar 2021.

Bagenkop havn den 8. januar 2021.