HVOR BLEV 2020 AF – DET STORE MÅGETJEK PÅ LANGELAND ER NÆSTEN SLUT DEN 27. DECEMBER 2020.

Efter jeg atter har fået varmen efter dagens kolde og blæsende tur til Spodsbjerg… kan jeg ikke forstå hvor 2020 er blevet af, hvor jeg næsten udelukkende har forsøgt at få et overblik over de Kaspiske Måger på Langeland. Når jeg sidder og kigger de mange billeder igennem fra sommerens store invasion af juvenile fugle kan jeg ikke lade være med at drømme tilbage og tænke på hvor heldig jeg har været…. Husk om få dage kommer der et samlet overblik over mine iagttagelser.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Mange vil nok synes jeg har en “skrue løs” men heldigvis samler denne 1k Kaspiske Måge den op igen !!!. Bagenkop havn den 6. august 2020.

Jeg ser allerede frem til de første juvenile Kaspiske Måger stempler ind igen i 2021 på Langeland. Bagenkop havn den 8. august 2020.