VOLDSOMT BLÆSEVEJR I ØHAVET DEN 27. DECEMBER 2020.

Der hærgede en voldsom vind fra SV og senere S i Øhavet i dag, styrken lå omkring 15-16 m/s med stød der var helt oppe på 22 m/s… og så regnede det også. Men som posten fra Vinterbyøster måtte jeg afsted uanset vejret. Jeg tog derfor afsted til Spodsbjerg hvor jeg tilbragte nogle timer og jeg skal hilse at sige det ikke var nemt. Men jeg fik da sparket 4 (2 1k gengangere) Kaspiske Måger op og lidt overraskende var 2 af dem nye hhv. 1 adult og 1 1k. De var ikke nemme at få fotograferet pga. vinden og regnen, samt at jeg ganske enkelt ikke turde gå ud på bådebroen på grund af de voldsomme vindstød…. tykke mænd kan også lette og være bange !!!

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Dagens nye 1k Kaspiske Måge er ikke nem at spotte… men jeg turde ikke gå ud til den pga vejret som man kan se raser i baggrunden. Spodsbjerg havn den 27. december 2020.

Et voldsomt forstørret billede viser den nye 1k Kaspiske Måge. Spodsbjerg havn den 27.12-2020.