BREAKING NEWS – FØRSTE KVINDE MED 300 ÅRSARTER I DK – LAILA NEERMANN DEN 30. DECEMBER 2020.

Jeg var i dag med til at opleve hvordan Laila Neermann skabte Danmarks historie, da hun som den første kvinde fik 300 årsarter i Danmark. Dette flotte antal giver også en placering i top 10 over dem der havde set flest arter i Danmark i 2020… Jeg har igennem hele året fulgt med på sidelinien når Laila har slidt for at se de mange arter… De seneste 3 dage har jeg endda været med hende rundt i Jylland for at hente de sidste arter. Jeg kan godt afsløre der måtte kæmpes hårdt før de var i hus. Hun var total forberedt, havde lavet sit hjemmearbejde perfekt og vidste lige hvad hun skulle gøre…. Men fuglene bød hende op til dans, således kom fx. Kohejren ved Stubbe Sø (nr. 299) først i hus kl. 16.32 !!!… Og i dag den 30. december 2020 kom den eftertragtede arter nr. 300 i hus, da hun fik set en Slørugle…. Men inden da var hele 2 andre gårde blevet tjekket uden held, med en kæmpe jernvilje lykkedes det alligevel. Der var stort smil og high five i den jyske hølade… Herfra et kæmpe stort tillykke….det havde jeg aldrig klaret… 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Laila venter i spænding på om Kohejren snart kommer til overnatning ved Stubbe Sø den 29. december 2020. 

I de 3 dage Laila var rundt i det jyske var vejret ikke med hende overhovedet… det regnede næsten hele tiden… Men humøret var alligevel total i top og når en af de eftertragtede arter endelig blev fundet var der altid et kæmpe smil på hende. Her er Fyrremejsen fundet efter godt 4 timers hårdt arbejde. Filsø den 28. december 2020.