PRESSET PÅ TID DEN 25. DECEMBER 2020.

Nattens frostvejr bed i næsen, temperaturen nåede helt ned på minus 4 grader… men så fik man også flot vejr for alle pengene i dag. Jeg havde ikke mange timer at gøre godt med i dag, så jeg lyntjekkede og det var ikke optimalt for mågetjek i Spodsbjerg som ikke blev besøgt optimalt, det gav også blot en enkelt smuk 1k genganger Kaspisk Måge. Jeg sluttede min mågedag af med at besøg ved Ringe Sø hvor der fortsat er en 2k rastende Kaspisk Måge.. det var alt for i dag.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.Måger er ikke bare måger, denne 1k Kaspiske Måge er en rendyrket skønhed. Spodsbjerg havn den 25. december 2020.

Hvor mon sådanne Sølvmåger med amerikaner look stammer fra ?. Spodsbjerg den 25. december 2020.

Jeg er fortsat fuld af beundring over hvordan denne 2k Kaspiske Måge med et ben klare sig… respekt. Ringe Sø den 25. december 2020.

Jeg nåede også lige i dag at komme forbi den gode eng for Enkeltbekkasiner som jeg opdagede for nogle dage siden. Langeland den 25. december 2020.