BEGGE HAVNE HAVDE EN MEGET STILLE DAG DEN 26. DECEMBER 2020.

Jeg burde have været klogere, det lå alt for klart i kortene, at især Bagenkop havn ville svigte i dag med det vejr… men ak, jeg måtte alligevel tjekke… det kunne jo være. Men min fornemmelse havde desværre ret, jeg kunne ikke finde en eneste Kaspiske Måge og så var det bare med at komme videre. Langs med hovedvejen mellem  Humble og Klæsø kunne jeg nyde 3 Røde Glenter, som dog fløj rundt hver for sig. Ved Herslev sås en 1k Vandrefalk som jagtede vildt og intenst rundt med Bramgæs uden dog at have held med sig. I Spodsbjerg havn var der lidt flere Måger inde end i Bagenkop havn, men det blev alligevel kun til 2 af de faste Kaspiske Måger som begge var 1k fugle. Mellem en større flok Måger som fulgte en fiskekutter havde jeg en adult Sule, hvilket var min anden december iagttagelse på Langeland i år.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Denne 1k Kaspiske Måge er ved at udvikle sig til lidt af en linselus. Spodsbjerg havn den 26. december 2020.

Denne her 1k Kaspiske Måge kan jeg snart optræde med, den lander blot en meter eller to foran mig og den har nu lært at gribe det brød jeg kaster til den i luften mens den bliver stående…. det ser super sejt ud. Spodsbjerg havn den 26. december 2020.

Et super elendig foto af dagens adulte Sule er sneget sig igennem redaktionen. Spodsbjerg havn den 26. december 2020.