LIDT HAR OGSÅ RET DEN 15. NOVEMBER 2020.

Vejret var utrolig smukt og lunt i dag… temperaturen nåede helt op på 14 grader !. Bagenkop havn havde kun 3 Kaspiske Måger at byde på i dag, men når 2 af dem er nye for sæsonen, så er der jo intet at brokke over. Gengangeren var den næsten faste 2k fra juli 2020, mens de 2 nye var 1k fugle. I Spodsbjerg havn var der kun 2 sikre Kaspiske Måger som begge var gengangere…. Men så var der lige en enkelt fugl som jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal kalde… Den er nok ikke helt ren og det var måske oplagt at sige Cactus til den.. Denne her fugl er dog meget “Kaspisk Måge agttig” med undtagelse af et meget kraftigt tegnet hoved… Men med den variation som man ser hos vores egne Sølvmåger, så må der også være en del variation hos de Kaspiske Måger. Fuglen er måske noget af det mørkeste man kan opleve hos arten ?… Hvor er det skønt man fortsat kan blive i tvivl om denne art på trods af mange herlige timer i deres spændende selskab. Ellers trak en adult Dværgmåge henover havnen i Spodsbjerg.

Aflæsning af Kaspisk Måge i Spodsbjerg: (VLCH)

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Man næsten høre den kalde surt og blæse til kamp om brødet, Kaspisk Måge 1k. Bagenkop havn den 15. november 2020.

Er dette en Cactus eller er det i den mørkeste ende af spektret hvad man kan opleve Kaspiske Måge i ????. Det kan tilføjes at haletegningen, undervingerne samt kaldet passede fint på en Kaspisk Måge. Spodsbjerg havn den 15. november 2020