ENDNU EN TUR NÆSTEN UDEN KASPISKE MÅGER PÅ LANGELAND DEN 17. SEPTEMBER 2020.

Jeg havde desværre ikke tid til at optimere mit mågetjek for Kaspiske Måger på Langeland idag, så jeg kunne have fået flest fugle ud af det. Det blev til et meget hurtigt tjek af Bagenkop og Spodsbjerg havn og der var blot en enkelt fugl i hver havn og begge var gamle “venner”. Så heller ikke i dag blev det til nye fugle. Men med knap 400 forskellige juvenile fugle siden den 10. juli 2020 skal jeg ikke klage. 

Aflæsninger af Kaspisk Måge i Bagenkop havn: VLCE.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Dagens eneste Kaspiske Måge i Bagenkop var VLCE. Bagenkop havn den 17. september 2020.

Dagens eneste Kaspiske Måge i Spodsbjerg var en ren romantiker, den var ude og nyde den lokale flora. Spodsbjerg havn den 17. september 2020.