SVARTBAG HAR IKKE FÅET MEGEN OPMÆRKSOMHED HER PÅ BLOGGEN… DEN 16. JANUAR 2020.

De seneste to dage har jeg siddet i Bagenkop havn og håbet på lidt nye måger uden det store held, blot de samme 3 Kaspiske Måger 3k: 2,  (fuglene fra nov./dec. 2018) samt 2k (Spodsbjerg fuglen) samt Ritha (dog ikke hjemme den 16. januar)… Så jeg havde lidt tid til at dyrke Svartbagene, ikke lige min ynglingsfugl, men en meget spændende måge, da den er meget svær at aldersbestemme, måske også derfor jeg ikke har brugt meget tid på den udover at aflæse en masse farvemærkede fugle. Så jeg havde det lidt som om jeg var tilbage i folkeskolen og skulle have matematik, hvor jeg forsøgte at gemme mig på bagerste række for ikke at afsløre hvor pivringe jeg var til det fag… Men jeg kastede mig ud i projektet…. ” I min spisepause” tjekkede jeg lige ved Søgård en masse Stormmåger, her gik der en leucistisk Stormmåge, som desværre gik så langt væk at jeg ikke kunne fotografere den. Ryggens farvede mindede lidt om en adult Sorthovedet Måges, mens svingfjerne var grålige. 

Henrik Knudsen, Copyright.

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har med vilje ikke skrevet alder på billederne… så kan man selv lege lidt med udfordringen og se hvor svært det egentlig er… Jeg skriver dog inden længe alder på eller hvad jeg nu tror passer.