HELE 3 FORSKELLIGE INDTRYK AF DEN SAMME 2K KASPISKE MÅGE DEN 7. JANUAR 2020.

Når man kigger efter Kaspiske Måger så har de fleste læst om det aflange og karakteristiske hoved, som jeg også selv har nævnt flere gange her på bloggen… og det er typisk det man har for sit indre blik når man går i gang med at kigge efter arten i en flok blandede måger.. Men det er vigtigt ikke altid at lade sig forblænde af hvad man lige har læst i sin fuglebogen, da man ikke altid lige finder det udtryk man søger… Jeg har her fotograferet den samme Kaspiske Måge (2K) med få sekunders mellemrum og på alle 3 billeder får man 3 forskellige indtryk… (vinklen kan spille lidt ind) på det sidste foto ligner den nærmest Jesper Fårekylling fra Walt Disney… Det hele kan ændre sig alt efter om fuglen er afslappet, aggressiv eller bare lige pludselig er opmærksom osv.. Det er derfor altid vigtigt at kigge en ekstra gang og grundigt… ikke blot tage billeder, det husker man intet af, da ens fokus er et andet sted og man får ikke jizzet og variationen rigtig ind under huden. Jeg har skrevet om det før, at man bør husk at kigge og nyde fuglene noget mere. Feltornitologien er under pres for fotografering/dokumentation disse år. Det er selvfølgelig super godt at få en art dokumenteret og det har aldrig været nemmere at sidde i SU, men når billedet er i hus er det som om flere og flere ikke kigger på fuglen.. så står den på smalltalk og hygge…og så har man faktisk ikke lært ret meget af oplevelsen med den spændende nye art. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Et indtryk. Bagenkop den 6. januar 2020.

Et andet indtryk. Pludselig kan der stå en kop kaffe på toppen uden at vælte. Bagenkop den 6. januar 2020.

og ja et tredie indtryk… ren Jesper Fårekylling. Bagenkop den 6. januar 2020.