ET DÅRLIG FOTO KAN OGSÅ BRUGES…. DEN 7. JANUAR 2020.

Efter en lang skøn optællingsdag I Odense Fjord var afsluttet med lidt nye årsarter i bogen såsom Nordisk Lappedykker var det skønt at se der var dukket en besked op inde fra ZM i mailboxen på en Sølvmåge jeg fik aflæst i går den 6. januar 2020 i Bagenkop havn. Jeg havde faktisk ikke aflæst den, jeg nåede kun et uskarpt foto af fuglen inden den fløj og forsvandt, men heldigvis kunne den på det billede aflæses. Da det var en sort plastik ring havde jeg håbet på den kom lidt langvejsfra, da jeg ikke særlig tit ser den farve på Sølvmågerne i Bagenkop havn… men det blev til endnu en tysk fugl. Ikke helt uventet er de fleste Sølvmåge aflæsninger i Bagenkop fra Tyskland. Denne her fugl var mærket som ikke flyvefærdig unge den 27. juni 2016 ved Warnemünde, Rostock, Mecklenburg – Vorpommern, hvilket er 111,9 km fra Bagenkop havn.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

En tysk Sølvmåge besøgte ganske kort Bagenkop havn den 6.. januar 2020.

En fin lille flyvetur til Bagenkop på 111,9 km havde den ringmærkede Sølvmåge tilbagelagt.