HYBRIDEN FRA DECEMBER 2019 ER ATTER TILBAGE… BAGENKOP DEN 6. JANUAR 2020.

Jeg havde ellers besluttet jeg ikke skulle tjekke måger i dag, men hvad gør man når ens “Gull-Pusher” ringer og siger der er godt med fugle inde i dag… man er vel afhængig… tak for tippet Jan. Vejret var ikke særlig godt i dag, det var diset og der var lidt regn i luften, dog sidst på eftermiddagen kiggede solen forbi nogle minutter..skønt.

Der var rigtig nok godt med måger, men de var ikke nemme i dag, de fleste fulgte med kutterne ind til havneindløbet, men så var det videre ud på havet igen og tjekke den næste kutter…Men man får altid noget ud af anstrengelserne, pludselig var den formodede hybrid mellem Kaspisk Måge og Sølvmåge fra den 17.-20. december inde igen. Den ligner utrolig meget en Kaspisk Måge på mange måder, dog afviger den især omkring hovedet, som ikke er rigtig hvidt samt for stribet. Men igen i dag hørte jeg dens underlige mørke og korte kald, som hverken minder om Kaspisk Måges eller Sølvmåges…. utrolig interessant fugl. Ellers var “Ritha” samt  4 Kaspiske Måger (3K: 2 og 2k: 2) inde og vende/raste.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Den formodede hybrid af Kaspisk Måge x Sølvmåge fra den 17.-20. december 2019 var atter i havnen. Jeg så den i to omgange i løbet af dagen…

“Det er aldrig fyraften før den fede dame har sunget”.