NYTÅRSLØFTE…. HHHMMMM …FARLIGT… NY MÅGEART TIL LANGELAND DEN 31. DECEMBER 2019.

Her på falderebet af 2019… er jeg blevet enig med mig selv om… Hvidvinget Måge skal findes på Langeland denne vinter. Arten er aldrig truffet på Øen mig bekendt så det bliver noget af et projekt. Ikke siden det store år i 2012 hvor der var en kæmpe invasion af Hvidvinget Måge er arten registreret i det gamle Fyns Amt. På trods af utrolig mange fugle især i Jylland dengang blev det kun til en enkelt fugl i Faaborg havn. Så mit nytårsløfte bliver Hvidvinget Måge på Langeland inden den 1. maj 2020 !!!. 

GODT NYTÅR.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.Hvidvinget Måge 3k. Faaborg havn den 23. januar 2012. Meget delikat lille fugl, bemærk lille hoved og slankt næb… næsten som hos en Stormmåge.

Bemærk de snehvide svingfjer. Faaborg havn den 23. januar 2012.

Det er jo sjældnet man kan overholde sine nytårsløfter, men det kan jo være man finder noget andet og uventet…. Faaborg Havn den 23. januar 2012.