SÅ ER VI IGANG IGEN…BAGENKOP DEN 2. JANUAR 2020.

Så var det atter tid til at kigge forbi havnen.. Allerede på vej ned til havnen steg humøret, da to Vandrefalke kom sammen og fløj så lavt over bilen lige nord for Lindelse., at jeg kunne se den ene var en adult fugl med det blotte øje…og nord for havnen stod 71 Blisgæs sammen med 95 Bramgæs. Min første tur til havnen blev også en ganske fin omgang, det blev til hele 6 Kaspiske Måger, hvoraf der var en ny for vintersæsonen 2019/20, det drejede sig om en adult. Fuglene lå og fløj lidt frem og tilbage mellem havnen og Klise Nor. Aldersfordelingen var AD: 2, 3K: 2 og 2k: 2. Især var jeg glad for at se den ene 3k som er en af de faste fugle fra december 2018, da jeg ikke havde set den siden 21. december 2019.

Foto: Henrik Knudsen, copyright.

Ny i havnen var denne adulte Kaspiske Måge. Bagenkop den 2. januar 2020.

Den ene af dagens to 2k Kaspiske Måger. Bagenkop den 2. januar 2020.

Kært barn har mange navne… “Ritha” havde overlevet nytåret og var forsat på plads. Bagenkop den 2. januar 2020.