MIDDELHAVSSØLVMÅGE OG GRØNBROGET KÅLSOMMERFUGL, BAGENKOP HAVN DEN 20. MAJ 2019.

Min gode dag som startede med Sortrygget Hvid Vipstjert forsatte… der kom flere skønne overraskelser… Jeg har igennem de seneste år arbejdet stenhårdt på blive klog på Middelhavssølvmåge… nok den sværeste Måge at bestemme herhjemme… jeg har ihvertfald forsat meget svært ved den…. Men inden jeg når videre i mågeuniverset, så bød dagen på noget af en overraskelse, da der pludselig kom en trækkende Grønbroget Kålsommerfugl igennem havnen… den kom simpelthen ind ude fra havet og fløj lige forbi mig… Det var min første iagttagelse af denne smukke sommerfugl… Dagen var bare mere end godkendt…. Men tilbage til Mågerne… hurtigt får jeg set de 2 faste Kaspiske Måger, men til gengæld kan jeg ikke finde den nye fra i går eller “Gråmågen Ritha”….. Jeg beslutter mig for at jeg vil fotografere lidt 1. sommer Sølvmåger, da der står en større flok inde i havnen… Mellem dem er der en der umiddelbart ser perfekt ud for en Middelhavs 1. sommer… Måske ikke lige den nemmest dragt at arbejde med, men jeg er temmelig overbevist… og smider den på FB da jeg kommer hjem og spørg lidt ydmyg “Mich or Arg”… og heldigvis tikker der hurtigt positive svar ind… Mich……. SÅDAN…. what a day… 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Middelhavssølvmåge 1. sommer… Bagenkop havn den 20. maj 2019.

Og fra den anden side…. fed fugl.

Tid til lidt fjerdetaljer…