SVAR PÅ DEN POLSKE KASPISKE MÅGE FRA BAGENKOP… DEN 15. FEBRUAR 2019.

I går den 14. februar 2019 aflæste jeg en Kaspiske Måge med polsk ring i Bagenkop havn, som kom ind om eftermiddagen og blev i havnen frem til der blev smidt et kanonslag. I dag den 15. februar 2019 tjekkede jeg havnen frem til klokken 16.00 uden at genfinde den… men der var også forsvundet mange af de Kaspiske Måger fra igår.. således fik jeg kun 6 fugle i dag… Heraf var 3 af dem fugle der havde rastet siden november/december 2018. Men efter en skøn dag i havnen var det herligt og se, at Mikkel Lausten fra ZM allerede havde sendt data til mig omkring den Kaspiske Måge da jeg kom hjem. Fuglen var blevet mærket som ikke flyvefærdig unge den 14. maj 2017 i et område der hedder Wyspa Na Rz. Wisla, kepa Nadbrzeska, Otwock, Mazowieckie som ligger knap 762 km SØ for Bagenkop.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Denne fine fugl var mærket som ikke flyvefærdig unge i Polen den 14. maj 2017.

Fuglen er fløjet VNV. En tur på knap 762 km.