MIN EGEN MÅGEBOG….. DEN 25. JANUAR 2019.

Jeg har givet mig selv en gave (den kom i dag og jeg havde glædet mig)… jeg har fået trykt en coffee table book om…. ja hvad ellers…. Kaspiske Måger på Langeland…. Jeg har tilbragt så mange timer i de to Langelandske havne Spodsbjerg og Bagenkop de seneste godt 10 år i selskab med denne skønne art, som har givet mig så mange oplevelser. Tit har jeg ikke kunne forstå hvordan en dagstur til Bagenkop havn på 5-8 timer kunne gå så hurtigt….Jeg har skudt mindst 30.000 fotos af denne spændende art. De fleste af billederne har kun haft værdi som genkendelse og bestemmelse… Der er dog nogle få som jeg personligt er glad for, da de giver minder om gode dage.. hvor der er blevet delt madpakker med mågerne, hørt P1 på kolde dage i bilen, spildt te og kaffe ud over notesbøgerne, hyggesnakket med fiskerne samt bare nydt roen og stilheden på Langeland….. Dem har jeg nu samlet i denne lille bog.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Det bliver nok verdens sjældneste mågebog, den er kun trykt i et eksemplar…. Så ikke noget med bogmesser, skrigende fans og autografskrivning her…..