VINTERENS SMUKKESTE KASPISKE MÅGE… BAGENKOP DEN 24. JANUAR 2019.

En “fotomodel” dukkede op i dag, da der dukkede en meget smuk 2. vinter Kaspiske Måge op… I første omgang så jeg den på lidt afstand og kun i få sekunder inden den pludselig lettede og forsvandt fuldstændigt…. Jeg ledte intenst efter den, men væk var den… men efter en time var den genfundet og kunne herefter nydes resten af dagen. Turen gav yderligere to adulte fugle som jeg ikke tidligere har set… Samlet har jeg nu haft 13 forskellige fugle i Bagenkop havn, forsat ikke mange, men mon ikke der snart kommer en stor dag. Dagen i dag bød på 7 fugle, hvilket er det største antal i vinteren 18/19… Alderfordelingen er 8: adulte, 2: 2.vinter og 3: 1.vinter, så forsat næsten ingen 1.vinter i denne vinter. Spodsbjerg havn har forsat kun budt på en fugl som var en adult. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Bemærk det meget lyse indtryk fuglen giver i denne alder.

Men den lyse kant løbende over hele overnæbbet er der næsten dømt “Gulnæbbet Albatros”…. man har jo lov til at drømme lidt.

I min optik, er Kaspisk Måge smukkeste i denne dragt