OPFØLGNING PÅ DEN MULIGE “PARADOXUS” HUSRØDSTJERT I SPODSBJERG HAVN DEN 28. DECEMBER 2018.

Blækken var dårlig nok tør efter jeg her på bloggen havde opfordret til, at hvis andre så og fik fotos af den mulige “paradoxus” Husrødstjert, så ville jeg gerne se dem. I dag på vej hjem fra Bagenkop lagde jeg selvfølgelig vejen forbi Spodsbjerg havn…. det kunne jo være den kunne ses bedre i dag, lyset var i hvert fald bedre end i går.  Kort efter min ankomst dukkede Erik Thomsen og Claus Dalskov (plus kone) op to meget dygtige fotografer og efter lidt tålmodighed (jeg var vist den mest utålmodige, hundefrøs) fik de skudt nogle lovende fotos af. Begge var så flinke at sende mig en stak af deres bedste billeder af fuglen, jeg var nu ret sikker i min sag, det måtte være en “paradoxus” . For en sikkerhedsskyld fik jeg også Morten Jenrich til at kigge på fuglens fældning, da han er en skarp ringmærker. En kæmpe stor tak til Claus, Erik og Morten.

Foto: Erik Thomsen, Copyright.