EN SØLVMÅGE FRA LANGLI… ENDTE SINE DAGE I BAGENKOP DEN 28.12-2018.

Efter næsten at have tilbragt en halv dag i havnen i Bagenkop…. kom en af de gamle fiskere hen til mig… Det var Herman han havde ledt efter mig, da han havde en ring fra en død Måge som han havde fundet i vinteren 2017… Så fedt at fiskerne kommer med ringe til mig, det er ikke første gang… og de ved godt hvad der sker i deres havn…. i dag spurgte de mig også om den fra Ukraine er kommet igen… det er Danmarks hyggeligste havn med nogle fantastiske mennesker og jeg nyder at være her. Nå men da jeg kom hjem, sendte jeg straks ringen afsted sammen med mine andre aflæsninger.. Og allerede få timer senere lå svaret der og jeg blev da helt blød i knæene, fuglen var født på Langli og var blevet ringmærket som unge den 28. juni 2017 af Kjeld og Brinkmann… Selv om fuglen desværre var død, var det skønt at høre fra SV-Jylland hvor jeg har tilbragt mit halve liv. Det er så utrolig spændende med alle disse aflæsninger, som giver nogle gode historier om fuglenes bevægelser gennem Landet.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

En ring fra Langli….

Data på fuglen…..

Mågen havde fløjet fra den nordligste del af Vadehavet og til Bagenkop… en tur på knap 172 km.