GRIMME FOTOS…..JEG HAR EN “PIBER FEST”.

Sådan kan birding også være…. Man skal ikke altid have det bedste foto for at blive glad, jeg har i år støvet både Markpiber og Storpiber op og jeg har dokumenteret begge, så de næsten kan genkendes. Først fandt jeg den første forårs Markpiber den 19. maj 2018 for Blåvand i 50 år…. den rastede kortvarigt i mosen og jeg fik “skudt” et par skud” inden den forsvandt… I dag den 16. september 2018 havde jeg en skøn Storpiber der kom trækkende forbi Hønen kl. 07.02 mens den kaldte flere gange, der var ikke meget lys, men igen skød jeg og den lange hale på den kraftige piber kunne erkendes.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Markpiber, Blåvand den 19. maj 2018….. Den første om foråret i 50 år.

Storpiber henover Hønen, den første på Fanø og SV-Jylland i efteråret 2018. Bemærk den lange hale.