MORGENSTEMNING PÅ HØNEN…..FISKEØRN DEN 1. SEPTEMBER 2018

I dag var det som om fuglene og vejret var klar over at det var blevet efterår på Fanø… Fugten lå tungt i græsset, temperaturen var faldet og det føltes en anelse køligt…. lige præcis det vejr jeg havde glædet mig til.. Der lå en smuk jordtåge henover Keldsand, man kunne blot lige skimte toppen af de pæle der gik langs kanalen der skiller Keldsand og fastlandet fra hinanden.. Ude på det isolerede land sad to gamle Vandrefalke skulder ved skulder og nød varmen fra solen.  Det blev til endnu en skøn dag på Hønen, hvor jeg så min første Fiskeørn i efteråret samt min første Hortulan i et par år… Dejligt efteråret og fuglene er ankommet…

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Jordtåge henover den sydlige del af Fanø….. Keldsand

Klokken 06.53 stemplede den første af dagens 9 Fiskeørne ind som trak forbi Fanø på årets første efterårsdag….