DER BLIVER LÆNGERE MELLEM SOMMERFUGLENE

Jeg har virkelige nydt de mange sommerfugle jeg har set denne sæson, men jeg kan tydelig mærke jeg skal bruge mere tid på at finde nogen nu hvor efteråret banker på. Jeg har dog forventninger om at se en del Admiraler her på Fanø den kommende tid, haverne i Sønderho vælter med Pære som ligger og gærer på græsplænerne. Her er lidt fra de seneste dage i Sønderho området…

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Skovblåfugl kan også findes i haverne i Sønderho.

Tidselsommerfugl har det dog ikke væltet med i denne omgang på Øen.

Helt klart en af årets bedste oplevelser var de mange Duehaler der dukkede op i DK, selv om det tog lang tid inden jeg selv fandt nogle stykker.

Lille Ildfugl er en fryd for øjet.

Okkergul Randøje er forholdsvis almindelig på Fanø.

Måske det sidste “efterårskys” for Vejrandøje i denne omgang.