BEREJST 1K CACTUS ATTER I BAGENKOP HAVN DEN 17. NOVEMBER 2023.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Cactus 1k. Det var ikke længe den blev i Spodsbjerg havn i denne omgang. Efter at have opholdt sig i Bagenkop havn i perioden den 3. til den 11. november 2023 var den ellers vendt retur til Spodsbjerg havn. Men den 17. november 2023 kunne den atter genfindes i Bagenkop havn. Det er ikke normalt jeg oplever så berejst en fugle der veksler så meget så ofte mellem to lokaliteter på Langeland. Bagenkop havn den 17. november 2023.

Cactus 1k. For blot to dage siden nød jeg den i Spodsbjerg havn. Spændende adfærd denne fugl har. Spodsbjerg havn den 15. november 2023.

Kaspisk Måge adult. Dagen bød på flere nye Kaspiske Måger, især var det dejligt med en adult fugl som jeg normalt ikke ser mange af på Langeland på denne årstid. På trods af det var et hurtigt besøg på Langeland var der mange gode fugle såsom flere Kortnæbbede Gæs samt Tundrasædgæs på den sydlige del af Øen. Bedste observation blev dog en flok på 45 rastende Hedelærker, hvilket er den største flok jeg har haft på Langeland. Spodsbjerg havn den 17. november 2023.