KASPISK MÅGE 3K MIDT I AFTENSMADEN CHRØ DEN 18. OKTOBER 2022.

Jeg har flere gange forsøgt at finde en Kaspisk Måge fra vores køkkenvidue her på ChrØ hvor vi har den mest vidunderlig udsigt lige ud over havnen. Der er dog ikke mange måger inde og vende havnen da der ikke længere er noget fiskeri. Men i dag havde jeg heldet med mig lige som jeg skulle til at lave aftensmad. I det sidste lys så jeg en smuk 3k fugl som var meget flyvsk, det var dagens 3 Kaspisk Måge som jeg så på øen i dag.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 3k. Dagens billeder som primært var silhuet fotos var egentlig meget lærerige, da de var med til at vise det typiske jizzindtryk man får af arten flyvende og som man kan bruge på lang afstand til en bestemmelse. Bemærk det aflange lille hoved samt det slanke og ret lige næb. ChrØ den 18. oktober 2022.

Kaspisk Måge 3k. Her er bestemmelsen lidt mere vanskelig da fuglen har åbnet næbbet, men den har dog fortsat en klassisk hovedprofil. ChrØ den 18. oktober 2022.