CHRØ – DAG 14 DEN 16. OKTOBER 2022.

En meget smuk efterårsdag med blå himmel og masser af sol prægede denne søndag…. Det klare vejr gav som forventet ikke fald men de første trækkende Fjeldvåger fik dog smilet frem hos os. En rigtig lækker Mosehornugle blev det også til. Selv om der ikke var fald var der alligevel dukket lidt Munke op i krattene samt en af de mere sene Brogede Fluesnappere. En enkelt 1k sydtrækkende Kaspisk Måge fik vi også bogført.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Selv om de ønskede nye arter samt årsarter svigter holder Laila fortsat fanen højt… Jeg er faktisk temmelig imponeret og stolt over denne fightervilje, det kunne ellers knække selv den sejeste ornit. Og som bekendt kommer alt godt til den der venter. ChrØ den 16. oktober 2022.

Rødhals. Utrolig nok har der endnu ikke været en stor dag for denne art her i efteråret på øen…. Er det vejret eller er det en dårlig ynglesæsonen der spiller ind ?. ChrØ den 16. oktober 2022.

Broget Fluesnapper. Mon ikke det bliver den sidste vi ser i år ?. ChrØ den 16. oktober 2022.

Knortegås, mørkbuget. Enkelte ungefugle ses hist og her på øen i øjeblikket. ChrØ den 16. oktober 2022.